BeNgAnG TaK??hihi =)

u click me,,i click u!!

Monday, 7 March 2011

Dunia Baru,,,*wink3 =)

assalamualaikum,,,

salam perkenalan untuk sahabat-sahabat dalam dunia tanpa sempadan..sebenarnya dulu suka baca blog2 orang nii,,tp suka jadi silent reader ja..paling xsuka coment sebab konon xsuka la orang tau pasai kita kan huhu *sbenarnya tatau nak komen apa hehe..so alkisahnya macam mana tetiba teringin sangat nk wat blog ni? baru-baru ni kami satu kelas diberi tugasan untuk buat apa-apa ja artikel dan diletakkan di mana2 web kecuali facebook! jadi mulalah saya mengelabah memikirkan mana la nk letakkan artikel ni kan..orang xdak blog..kbetulan saya ada sorang kawan,,dy ni dah ada blog n suka blogging,,so sy pon tumpanglah blog dy..

bila dah dapat persetujuan dy,,saya pn sibuklah wat artikel..badget penulis la kan huhu...alhamdulillah respons yang diterima 40 comments...dan tajuk atikel yang saya buat ialah kasih ibu bapa membawa ke syurga. Dari situlah sebenarnya mencetuskan idea dan memberi semangat kepada saya untuk ada blog sendiri ni..bila kita buat artikel ni n bila orang baca dan memberikan lontaran membina atau tak,,secara tak langsung memberi semangat untuk penulis blog tersebut kan??kalau membina kita suka,,kalau xmembina kita baiki..ditambah saya ni yang suka baca blog orang..jadi saya terfikir..tak salah pun kalau try kan?lagipun dah ramai sebenarnya yang sarankan saya ada blog sendiri..tapi disebabkan xsampai 'seru' lagi kowt..*apa 'seru2' ni...macam  nak kawen plak kan hehe..seru untuk memiliki blog sendiri la..


alhamdulillah akhirnya tercapai jugak..jadi bila dah ada blog sendiri memang semangat la nk menulis kan??cewi2 hehe...jadi kepada kawan2 yang dah lama menceburi bidang ini..tolong2 lah berikan tunjuk ajar kepada insan baru seperti saya ni huhu...lepas ni saya akan mula belajar untuk menulis dan berkongsi apa yang saya belajar..anyway SHARING IS CARING kan??..kepada bloger2 yang dah 'otai' sudi2lah jenguk blog ni n baca entry yang seterusnya hehe...*semangat ni untuk tulis entry yang seterusnya =p




ahlan wasahlan!!yang bermaksud selamat datang...korang mesti pelik kan napa la saya pilih nama Khaulah Al-Azwar sebagai nama blog a.k.a nama umah sy ni??pernah dengar tak nama ni sebelum2 ni??ok lah entry lpas ni la plak kan saya cita kenapa nama ni sangat istimewa dalam hatiku hingga mendorong saya untuk meletakkan nama ini sebagai nama utk blog sy..ok sekian wassalam =)

8 comments:

KUREKURE COMEL said...

alhamdulillah.....hehehe....
nnti setting comment ni tau...kasi popup window..


khaulah?ya allah...sgt sanjungi serikandi wanita islam ni...

aNiS aNiSa said...

hihi...syukran kak mina atas tunjuk ajar..
hebat kan serikandi ni?=)

KUREKURE COMEL said...

esok akak add tau...kt netbook ni prob pulak...hehehe...

tgu pc opis baru cun...hihihi

aNiS aNiSa said...

hihi...tq2..da tukar da setting tu..sbnarnya setting tu utk apa akak??pakai tukar ja xtnya apa dh hehe

zati embong said...

jat datang sini.selamat dtg ke dunia blog yg berhantu nih.haha

bukan ape berhantu,xcmplete kalau x jenguk blog sehari.da macam wajib baca entry2 kat bloglist n kawan2 blogger lain.hihi

aNiS aNiSa said...

hehe,,tq jat...sudi2 tnjuk ajar ek..bru bertatih ni huhu...

berhantu ek??sama2 jadi hantulah hehe

echah mashuri said...

wah.rasa cam hepi lak dpt kwn dgn khaulah.heeee..wlaupun bkn nama sbnr,slmt berblogging dgn jayanya.yg penting jgn copy paste.huhuh.lgpn rase tak sabr nk bc entri seterusnya.entri awal2 pun dah best.ecah neh entri dulu2 macam ape je.huhuhu

aNiS aNiSa said...

hehe,,tq2..suka nama khaulah sgt2,..moga dpt jd seperti serikandi ini amin3 hehe

salam perkenalan ya ecah..sudi2lah bg tnjuk ajar,,

tq jga tlg igtkan..entry sy nmpk cm copy paste ke ecah?stkat ni alhmdulillah wat sndri..tp cm hadis tu xdpt upaya..kna copy paste gk hehe